EEN HEEL JAAR LANG WAMEL; ONS DORP IN 2002…

Het afgelopen jaar werd het dorp Wamel ruim 300 keer in artikelen van de Gelderlander genoemd. Meer dan 300 keer was ons dorp dus op een of andere manier in het nieuws. Ook op radio en tv waren we weer te horen en te zien. Leuke berichten, trieste berichten, goed nieuws en slecht nieuws.

Maar er is nog veel meer Wamels nieuws, dat niet in de krant of op radio en tv komt. Op onze site stonden daarvan een aantal voorbeelden. Maar er moet veel meer zijn. We willen in januari op Wamel.net een overzicht publiceren van nieuwtjes en gebeurtenissen uit 2002. Als u iets weet, foto’s hebt of dingen belangrijk hebt gevonden het afgelopen jaar, stuur ze ons. Het mag over uzelf gaan, uw buurman, een vereniging enzovoort. Over speciale geboortes op de boerderij, of bij het huisdier. Over leven of over dood, over lief en over leed.

We hebben maar weinig regels. Het moet “fatsoenlijk” zijn, want we hebben een site voor groot en klein. We gaan geen roddelverhalen plaatsen en het moet waar zijn. Uw eigen naam komt erbij te staan, we gaan geen anonieme berichten op internet zetten.

Het gaat over de dingen die u persoonlijk geraakt hebben in ons dorp, mooie of bijzondere foto’s, gebeurtenissen, noem maar op…

Hebt u een computer met een aansluiting op internet, mail uw bijdrage dan naar doemee@wamel.net. Hebt u geen computer of internet, maar wilt u wel iets op Wamel.net zetten, stop het dan in de brievenbus op Hogeweg 51 of Kerkstraat 66. Doe de tekst(en) en eventueel foto’s in een enveloppe met daarop “jaaroverzicht 2002” en uw eigen naam, adres en telefoonnummer, zodat we contact met u op kunnen nemen als we nog vragen hebben.

  top