Tekst Jacqueline Foto's Wamel.net

‘Kerstfeest Kinderboerderij ’

Programma
Poster
Voorpagina

Het jaarlijkse kerstfeest van kinderboerderij “de Grote Gemeente” in Wamel is inmiddels in de wijde omgeving een begrip geworden. Het is de sfeervolste openlucht kerstviering van heel Maas en Waal.


Clienten van het dagcentrum aan de Lakenstraat

Hier volgt het programma voor 15 december 2007 van 17.00 tot 20.30 uur:
Om 16.45 uur verzamelen de kinderen uit Maas en Waal zich op het schoolplein van de Terebint. Samen met een levende kerstgroep, een kudde schapen, de Kerstman, paard met wagen en een arrenslee vormen zij een stoet die om 17.00 uur vertrekt voor sfeervolle een lichtjesoptocht naar de kinderboerderij.
In de nieuwe hooimijt zullen deelnemers van dagcentrum “de Lakenstraat” een kerstspel opvoeren. Zij bemannen ook een stand waar producten van “de Strang” verkocht worden.


Het publiek bij het kerstspel

Op de bovenverdieping van de boerderij is een expositie van kerststukjes te bewonderen. De kerststukjes die de basisschoolkinderen op 9 december maken, worden te koop aangeboden.
Voor de kinderen draait het rad van fortuin en worden mooie prijsjes verdeeld.
Natuurlijk is er veel hartverwarmende kerstmuziek te horen. Zo zullen er oa optredens verzorgd worden door kinderkoor Kikowa en door Amicitia.


Kinderkoor Kikowa in aktie

Kerstviering op de kinderboerderij: een mooie gelegenheid om onder het genot van Glühwein, chocomel en kerstbrood gezamenlijk de kersttijd in te luiden.

Top