Met dank aan Google Earth
.

Oud op nieuw party VTC

Oud op nieuw party
Flyer
Voorpagina

In de nacht van 31 december 1993 op 1 januari 1994 werd in Wamel het feestjaar rond  het 1100-jarige  bestaan van het dorp afgesloten. Het was een zeer geslaagd gebeuren geweest en 1993 werd afgesloten met de gezamenlijke viering van de jaarwisseling in het VTC. Het feest vond plaats onder het motto van de Stichting Wamelfhonderd: Van, Voor en Door Wamel.

De muziek werd die avond verzorgd door “Toe mâr” een oer-Wamelse formatie. Het werd een heel gezellige avond die tot in de vroege ochtend doorging. Dit jaar was er na vele jaren weer eens zo een zelfde oud op nieuw party in het VTC. Jan Thijssen die destijds ook muziek maakte als lid van Toemâr, speelde dit jaar als solist. Jan repeteerde al een tijdje op nieuw repertoir en was het, zoals hij zelf zei: “…Zat om thuis voor de bank en de keukentafel te spelen” De uitnodiging van het VTC kwam dan ook op het juiste moment en Jan waagde de sprong naar het voetlicht om zijn solocarrière te starten. Het is een heel goed begin geworden. Bovendien kreeg hij nog perfecte assistentie in de vorm van een gastoptreden van Janneke van Ewijk, die enkele nummers samen met Jan verzorgde.Janneke zingt Valerie, het is onbegrijpelijk dat die meid al die teksten zomaar van buiten kent

Bij een try-out voor dit optreden hadden ze de samenwerking al uitgeprobeerd en in de Nieuwjaarsnacht  klonk het als een klok! Tweeduizendtien  is  op een gezellige en goede manier ingewijd, dat blijkt ook wel uit de foto’s ! Het was niet alleen goed omdat de kwaliteit van het optreden goed was, maar ook omdat opnieuw bleek dat Wamel meer dan voldoende kwaliteiten in huis heeft om op een goede en professionele wijze zelf een leuke avond te organiseren. Als we zo eens terug kijken wat er in een jaar allemaal langs komt aan activiteiten van groepen, mensen en verenigingen, dan is het een groot en kleurrijk boeket. Of het tafeltennistoernooien, concerten, lezingen, filmavonden, een pronkzitting of vergaderingen zijn, het zijn allemaal stuk voor stuk activiteiten die ons dorp verrijken en leuker maken. Dat gebeurt voor een groot deel in ons VTC, maar ook op verschillende andere locaties in ons dorp. Dat kan alleen door de inzet van vele vrijwilligers die zich in ons dorp week in week uit belangeloos het vuur uit de sloffen lopen. We hoeven het niet altijd roerend eens te zijn met elkaar, maar zonder de medewerking van zo velen die samen de handen uit de mouwen steken voor onze gemeenschap gaat het niet. Daarom namens Wamel.Net heel veel dank aan al die mensen, van jong tot en met oud,. Bedankt allemaal en al het goede toegewenst voor 2010 ! En laten we hopen dat het initiatief van de oud op nieuw party een lange traditie inluidt zodat we aan het eind van dit nieuwe jaar weer zo een gezellig feestje kunnen bouwen met zijn allen.

Redactie Wamel.Net
Volle bak in het VTC


Gif me nog een drupke


Marcin werd om middernacht 16 jaar (foto is op verzoek verwijderd)


Claudia en Jan zingen voor Marcin Lang zal hij Leven (foto is op verzoek verwijderd)


De vrolijke tweeling


Herman knijpt Diny fijn maar ze heeft geen pijn


Hit it baby...


Ik moet wel bukken , maar toch hou ik van je


Is het al 15 februari


Jan en A3 Schik


Harm en Rian vertellen dat er nie veul aon was vanaovend

Top