Met dank aan Google Earth
Tekst/foto's Zwarte Piet

‘Welkom Sinterklaas’

Programma Intocht
Poster
Weet u het nog 2006
www.sinterklaas.nl
Voorpagina

Hiep Hoera Sinterklaas zet 18 november weer voet aan wal aan de veerstoep in Wamel. Volgens Hoofdpiet staat Wamel een Megagrandioos Sinterklaasfeest te wachten.

Hoofdpiet heeft door laten schemeren dat hij Sinterklaas in het zonnetje gaat zetten. Leo zal Sinterklaas en zijn Pieten met een warm onthaal om 13:00 uur bij de Veerstoep ontvangen.
Daar start dan de optocht met muzikale begeleiding.
Via de Waalbandijk, Dorpsstraat, Houtstraat, St. Victorstraat en de Clarissenstraat gaan we dan naar het VrijeTijdCentrum.
Daar zal Sinterklaas op een speciale wijze binnengezongen worden. Natuurlijk zorgt Mijnheer Adrie voor muzikale begeleiding.
Door diverse optredens van o.a. de DansPieten belooft het een leuke middag te worden.


Vorig jaar bij in het VTC...

Jullie kunnen vanaf nu ook weer mailen naar sinterklaas@wamel.net.
Tekeningen, briefjes, alles komt op de computer van de Sint terecht en als hij het een leuk berichtje vindt, dan zal hij een antwoord op www.wamel.net zetten.
Bij slecht weer gaat de intocht vanaf het veer naar het dorp niet door en komt Sinterklaas om 14:00 rechtstreeks naar het VTC.
De zaal is dan open om 13:45. Kijk voor informatie vanaf 11:00 uur op www.wamel.net,  of luister naar Radio Extra FM, 105.5 FM of Kabel 91.4.

Vol verwachting klopt ons hart…

Top